Kupon akció! -15%

NADURA – a kőkemény fa titka


NADURA – a kő keménysége és a fa melegsége

A megkövesedett fa egy ritka és elragadó darabkája a földtörténetnek. Senki sem tudja bizonyosan, miként képes a természet egy szerves anyagból egy kőzetet létrehozni. Egy dologban értenek egyet a tudósok, mégpedig abban, hogy ehhez több millió évre van szükség. A NADURA kifejlesztése nekünk ennél kicsit gyorsabban sikerült.

Ismerősek ezek a képek?

A kerámia és kőburkolatok erős ütések hatására széttörnek.
A kerámia és kőburkolatok erős ütések hatására széttörnek.
A kiömlő olaj, bor és étel maradó szennyeződést hagy a fugákban.
A kiömlő olaj, bor és étel maradó szennyeződést hagy a padlóburkolat fugáiban.
A hideg kőpadlón kellemetlen az ülés
A hideg kőpadlón kellemetlen az ülés.

Előfordult már Önnel is…

…, hogy a tavasz kezdetekor, a fűtési szezon leállása után a padlófűtés hiányában fázott a lába a hideg kőpadlón? (Bár igaz, a neve is hidegpadló…)

…, hogy  főzés közben egy nagyobb edény vagy tányér a padlóra esett és darabokra törte a kerámiaburkolatot?

…, hogy a kiömlő vörösbor a kőburkolatról könnyen feltakarítható volt, de a fugákban bizony örök nyomott hagyott?

…, hogy felújításkor a kő padlóburkolat felvésése egy jelentős részét elvitte a beruházásra szánt összegnek és napokig csak gázálarcban lehetett közlekedni a portól a lakásban?

Ha igen, de mindez nem bosszantotta Önt, akkor nem szükséges tovább olvasnia. Ha azonban igen, és a jövőben szeretné megkímélni magát az ilyen kellemetlenségektől és bosszúságoktól, akkor jó helyen jár, mert a megoldás itt van Ön előtt.

A megoldás neve NADURA.

Nadura NB 400 padlóburkolat, rusztikus sötétbarna fautánzat, 6303

Mi a NADURA?

A NADURA egy vadonatúj anyag, mely az innovatív fejlesztéseiről híres Meister parketta gyár varázsműhelyéből került elő. Az új technológia neve Wood Powder (fapor), amely fa és ásványi anyagok keverékéből állítja elő ezt a forradalmian új padlóburkolatot, a NADURA-t.

A NADURA padlóburkolatban az a legcsodálatosabb, hogy egyesíti az alkotó elemek előnyös tulajdonságait, miközben kiküszöböli valamennyi hátrányukat. Az újszerű anyagkeverék kizárólag természetes alkotóelemeket tartalmaz, és egyesíti a kő keménységét a fa melegségével. Természetesen a Nadura padlóburkolatok megalkotásában elismert designerek működtek közre, az aktuális lakberendezési trendek előtérben tartásával.

Milyen előnyöket kínál Önnek a NADURA a kőburkolatokkal szemben?

  • Állandó, kellemes hőérzet a lábnak
  • Még az álla is leeshet, akkor sem törik
  • Gyerekjáték a takarítása
  • Egyszerű és piszokmentes a felújítása

Ön is szeretné élvezni a NADURA padlóburkolat fantasztikus előnyeit? Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is meggyőződhet a NADURA padlóburkolatok nagyszerűségéről. Nézze meg a teljes kollekciót és szükség esetén kérje szakképzett lakberendezőink segítségét, akik stílustanácsadással is rendelkezésükre állnak a kiválasztásban. 

Meggyőztük már a NADURA ellenálló képességéről?

Ha kétségei vannak, akkor győződjön meg saját szemével a NADURA padlóburkolat felületek hihetetlen ellenálló képességéről. Videónkat itt tekintheti meg.

Miért érdemes minél előbb eljönnie és dönteni a beruházás mellett?

Mindenekelőtt azért, hogy már holnaptól élvezhesse a NADURA padlóburkolatok fantasztikus előnyeit. Azért, hogy már a következő őszön vagy tavaszon se kelljen fázós lábbal mászkálni a saját lakásában. Vagy hogy ne menjen tönkre a hangulat a baráti összejövetelen, ha vendége véletlenül kiönt egy pohár bort. Valamint a gyerekkel se kelljen veszekedni, ha sáros cipővel végigrohan a nappalin.

Egyszóval, miért ne élvezné már holnaptól a NADURA előnyeit?

+1 ok, amiért érdemes sietni:

A NADURA padlóburkolatok bevezetése során a bevezetőkészlet erejéig számos kedvezményes akcióval várjuk. A részletekért keresse kollégáinkat vagy az akciós ajánlatainkat.

Kapcsolatfelvétel