Kupon akció! -15%

Meister falburkolat – A design falpanel


Meister  falburkolat– A tartós és szép falakért

A falpanel felrakása egyszerűbb, mint egy festés, és tartósabb a tapétánál is.  Nem beszélve arról, hogy korántsem jár annyi piszokkal, porral és takarítással, mint a festés, vagy a tapétázás. Könnyen takarítható, ráadásul nem kell néhány évente frissíteni, mert elhasználódott.

Meister falburkolatok, falpanelek  a lakásunkban

Mesiter falpanel tetőtérbeTetőtér -Terra Senza falburkolattal
Mesiter falpanel nappalibaNappali szoba – Madera falburkolattal
Mesiter falpanel hálószobábaHálószoba – Mesiter SP 300 falburkolattal

Hozzáérni kötelező!

A falpanelek olyan falburkolási alternatívát jelentenek, amelyeket nem kell 2-3 évente lecserélni azért mert elhasználódnak. Másrészt, ha nagyon ragaszkodna hozzájuk, akkor magával viheti őket a következő lakásába is. Sőt, némelyik falpanel típus többféleképpen is összeszerelhető a falon, így Önnek hosszú ideig lehet újdonság érzete. A Meister  falburkolatokat, falpaneleket azoknak ajánljuk, akik látványos és karakteres  falakat szeretnének, de sokáig szeretnék élvezni annak szépségét felújítások nélkül. Jöjjön el és nézze meg kollekciónkat személyesen bemutatótermünkben!

Falburkoló panel extra funkciókkal

 Meister falpanel Sp 400A Meister falpanel kiváló alternatíva a csempe helyett is.


Meister falpanel Sp 400 részletEz a falpanel attól különleges, hogy tetszőlegesen helyezhet el benne kampókat, polcokat, képakasztókat, tárolókat vagy akár világítótesteket – fúrás nélkül Meister falburkolatok, falpanelek a tartósan szép falakért.

Ennél a falpanelnél két panel között, egy alumínium sínben helyezheti el tetszése szerint az akasztókat, polcokat, lámpákat, képkereteket. Ha megunja a kialakítást, vagy már nem praktikus abban a formában, bármikor máshova helyezheti őket, hiszen a falpanel sínjében szabadon mozgathatja a kiegészítőket.Ha megunta a régi csempét, akkor sem kell szétvernie a fürdőszobát, inkább burkolja le a Meister fürdőszobába való, nedvestéri felületű, egyedi falburkoló paneljeivel, amibe akár beépített világítást, vagy dísztárgyakat is helyezhet.

 

Háromdimenziós falpanel

 Mesiter három dimenziós falpanelA Meister háromdimenziós falpanelje többféleképpen is felrakható a falra.


Meister SP300 falpanel részletAz SP 300-as falpanel attól különleges, hogy többféle módon is feltehető a falra, így otthona mindig meg tud újulni vele.

Falburkolat SP 300_4081A dupla nút, melynek segítségével a falpaneleket kétféle magassági pozícióba állíthatja, illetve a három különböző falpanel szélesség teszi lehetővé, hogy azokat nemcsak síkban, de egymáshoz képest eltolva vagy akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti. Így egyes panelek kiemelkednek a fal síkjából, azaz háromdimenziós hatást keltenek.

A háromdimenziós falpanel felrakási módja többféle is lehet, így különböző hatásokat érhet el vele. Választhat a zsindelyes, a soronként emelt, vagy a csúsztatott falburkoló panel kivitelezés közül.Mivel a falpanelek nem ragasztással, hanem szerelőkarmokkal rögzíthetőek, így azok bármikor újrarendezhetőek, áthelyezhetőek egy másik falra, vagy akár a következő lakásba is.

Falburkolat SP 300_4038 Falburkolat SP 300_4038 (3) Falburkolat SP 300_4038 (2) 

Így is felteheti otthonába a Meister háromdimenziós falpaneljeit

Jöjjön el budapesti, debreceni vagy győri bemutatótermünkbe, ahol szaktanácsadással várjuk! Vagy küldje el ajánlatkérését, hogy személyre szabott árat készíthessünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel